Hoera, het is lente!

Winterbarbecue
Geplaatst door op 20 maart 2013

Als we naar buiten kijken is het nog niet helemaal duidelijk, maar de astronomische lente is vandaag wel helemaal begonnen. Dat is goed nieuws, want dit betekent dat we stilaan de winterblues achter ons kunnen laten en door de aanmaak van serotine en dopamine in ons lichaam voelen we ons allemaal ietsje beter.

WinterbarbecueVoor ons als BBQ-liefhebbers is dit zeker goed nieuws. Want ook al BBQ’en we gewoon het hele jaar door, het is toch leuker om buiten rond de BBQ te hangen als het mooi weer (en klaar) is, al is het maar om niet te worden aangestaard door de buren als we de BBQ aansteken terwijl het sneeuwt.

En terwijl de rokjes korter worden schieten de verse tuinkruiden ook opnieuw in de groei. Ik zag vorige week dat mijn muntplantje voorzichtig zijn eerste groene blaadjes liet zien en dat stemde me heel gelukkig: ik kan amper wachten tot ik in de tuin mijn eerste Mojito Royal met verse munt kan drinken met vrienden of familie. En terwijl we dan toch bezig zijn leggen we dan ook maar een lekkere Chicken Mojito op de grill…

Aaaah de zomer: laat hem maar komen, wij zijn er klaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *