Kwaliteitsmessen koop je bij f-dick.nl

fdick
Geplaatst door op 18 oktober 2013

Onze sponsor, de man achter BBQGuru.be en vuurenrook.nl, heeft er een nieuwe webshop bij: op f-dick.nl kan je nu het hele gamma kwaliteitsmessen en toebehoren van Friedr. Dick kopen.

fdick

Zodra je meer doet dan in de supermarkt een BBQ-pakket halen en dit op de rooster leggen, heb je nood aan goede messen in de keuken. Of je nu grote stukken vlees versnijdt of fijne lekkere BBQ hapjes maakt, een goed scherp mes is onontbeerlijk. Wie nog nooit met zulke messen heeft gewerkt beseft meestal niet hoe belangrijk het is om met goede messen te werken en deze scherp te houden, maar eens je die luxe hebt gevoeld wil je niet meer terug.

f-dick messensetFriedr. Dick is een Duits familiebedrijf met 230 jaar ervaring dat zo’n kwaliteitsmessen en toebehoren (zoals bv. wetstalen) produceert voor koks en slagers. Hun messen worden wereldwijd gebruikt en nu zijn ze ook beschikbaar voor de hobbykok via f-dick.nl.

Aangezien deze webshop wordt uitgebaat door hetzelfde team achter BBQGuru.be en vuurenrook.nl kan je dezelfde topservice verwachten als je van hen gewoon bent.

Om de opening van deze nieuwe webshop te vieren krijgen onze bezoekers tot en met 30 november 2013 een korting van 15% op het hele gamma bij het invoeren van de code FDickNew15. Kijk dus zeker eens rond op f-dick.nl en laat je verleiden door deze mooie messen!

(Dit bericht werd gesponsord door f-dick.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *