shopreview: True2BBQ

true2bbq
Geplaatst door op 24 december 2012

true2bbqIk heb vorige week een bestelling geplaatst bij True2BBQ en de service beviel me zo goed dat ik dacht: dit moet ik eens vermelden op mijn barbecue website.

Hugo, één van de leden van het BBQ team Lowland Smokers (NK BBQ 2011 & 2012), was het op een gegeven moment zo beu om steeds recepten te lezen met rubs & sauzen die in de benelux niet te verkrijgen waren dat hij besliste om ze te gaan importeren vanuit Amerika: de webshop True2BBQ was geboren.

Ondertussen heeft True2BBQ een mooie collectie met klinkende namen waaronder Big Bob Gibson, Sweet Baby Ray’s, Todd’s Dirt, Plowboys BBQ, Bad Byron’s, Oakridge, … Dit zijn fantastische rubs en sauzen die in Amerika vlot verkrijgbaar zijn en (met reden) veel worden gebruikt, zowel voor “Backyard BBQ” als in competities.

Ik heb de eerste keer kennis gemaakt met True2BBQ op het EK BBQ 2012 in Torhout, daar had Hugo namelijk een stand gedeeld met Vuur en Rook en heb ik een paar rubs en sauzen gekocht. Deze rubs (Blowboys BBQ en Bad Byron’s Butt Rub) en sauzen (Sweet Baby Ray’s) zijn hier ondertussen een vaste waarde geworden en als de fles Sweet Baby Ray’s op is krijg ik klachten dus moest ik dringend de kast nog eens aanvullen.

Bestelling True2BBQ

Ik had ondertussen vernomen dat een vriend van me op zoek was naar Jack Daniels rookhout maar dat de Belgische webshops te duur waren (13€ per zak + 10€ verzendkosten). Gezien hetzelfde rookhout bij True2BBQ maar 10€ kostte en ik toch sowieso een bestelling ging plaatsen liet ik het hem weten en hij stuurde mij nog enkele extra producten door.

Toen ik naar Hugo mailde dat ik mijn bestelling wou wijzigen en een probleem had met de betaling (als Belg kan je iDeal niet gebruiken, ik had dus de verkeerde betaaloptie gekozen) kreeg ik even later (op zaterdag) een telefoontje om te bespreken hoe we dit best konden oplossen. Zelfs toen ik hem toen vroeg of er nog een aantal producten bij konden was dit geen probleem.

Mijn verrassing was groot als dinsdagochtend plots een grote doos werd gebracht met de producten die ik had besteld, want… ik had nog niet eens betaald! Dinsdagavond kreeg ik dan een laconiek mailtje van Hugo: “Blijkbaar was de levering sneller dan de factuur, in bijlage de aangepaste factuur”.

Ik had achteraf nog een klein probleempje met de levering waar True2BBQ niets kon aan doen en ook dit werd door Hugo meer dan correct afgehandeld!

Zoals je kan lezen heb ik over deze webshop niets dan lof. Heb je een heerlijke rub of saus nodig (Sweet Baby Ray’s en Plowboys BBQ zijn aanraders!), kijk dan zeker eens rond op True2BBQ. Gezien dit een Nederlandse webshop is en de producten internationaal moeten getransporteerd worden zijn de verzendkosten aan de hoge kant (10€ naar België) maar als je een bestelling kan delen met enkele vrienden of kennissen valt dit heel goed mee.

Reageren is op dit artikel niet toegestaan.