Verloting Blues Hog Dry Rub Seasoning

logo bbqguru.be
Geplaatst door op 16 juli 2013

We zijn weer halfweg de maand en dat betekent dat we een nieuw product uit de webshop van BBQGuru.be mogen verloten!

logo bbqguru.be

blues hog rubHet product wat we dit keer mogen weggeven is een bus Blues Hog Dry Rub Seasoning. Deze rub maakt deel uit van de Blues Hog familie die in het wedstrijdcircuit zéér populair is. Voor wie ze nog niet kent, de andere Blues Hog producten zijn:

  • Blues Hog OriginalEen stroperige, zoete BBQ saus met een lekkere pikante nasmaak
  • Blues Hog Smokey Mountain: Een update van bovenstaande saus, iets meer lopend, iets minder zoet en met iets meer kick
  • Blues Hog Honey Mustard:  Een typische South Carolina mosterd-saus
  • Blues Hog Tennessee Red: Een saus op basis van azijn en kruiden

De Blues Hog dry rub is een lekkere combinatie van zoet en pittig (niet te pikant), maar voor de volledige review moeten jullie nog even geduld hebben 😉

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel: laat een reactie achter op dit bericht met het antwoord op volgende vraag:

Welk accessoire kan niet ontbreken voor een geslaagde BBQ sessie?

(Ter info: er is geen fout antwoord op deze vraag, elke reactie telt mee om te kunnen winnen)

De verloting wordt afgesloten op 18 augustus middernacht waarna de winnaar via een artikel op deze site bekend zal worden gemaakt. Als je niet tot dan wil wachten kan je uiteraard ook even shoppen bij BBQGuru.be en zelf bestellen 😉

Veel succes!

Wedstrijdreglement:

  • De verloting wordt afgesloten op 18 augustus middernacht
  • Deelnemen kan door een reactie achter te laten op dit bericht (één per persoon)
  • Alle reacties worden chronologisch genummerd
  • Na verstrijken van de deadline wordt één nummer geloot via random.org en heeft de auteur van de corresponderende reactie gewonnen

(Dit artikel werd gesponsord door BBQGuru.be)

33 reacties op Verloting Blues Hog Dry Rub Seasoning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *