Verloting: digitale thermometer van CDN

Geplaatst door op 16 maart 2013

Vuur en Rook

Na het succes van de eerdere verlotingen mag ik van Martijn van BBQGuru.be opnieuw een artikel uit zijn webshop weggeven en dit maal is het een digitale thermometer van CDN. Deze thermometer is niet enkel ideaal om de kerntemperatuur van je gerechten te controleren maar kan ook worden gebruikt om de temperatuur binnenin je BBQ correct weer te geven (want die ingebouwde thermometer die de meeste barbecues hebben zijn onbetrouwbaar).

De winnaar van deze verloting krijgt deze digitale thermometer van CDN gratis bij thuis geleverd door BBQGuru.be!

CDN kernthermometer

Wat moet je doen om zo’n digitale thermometer te winnen? Heel simpel: laat een reactie achter op dit bericht met het antwoord op de vraag:

Gebruik jij een extra thermometer om de temperatuur ter hoogte van het rooster in de gaten te houden?

Ter info: er is geen fout antwoord op deze vraag, elke reactie telt mee om te kunnen winnen 😉

De verloting wordt afgesloten op 15 april middernacht waarna de winnaar via een artikel op deze site bekend zal worden gemaakt. Als je niet tot dan wil wachten kan je uiteraard ook alvast de thermometer bestellen bij BBQGuru.be!

Wedstrijdreglement:

  • De verloting wordt afgesloten op 15 april middernacht
  • Deelnemen kan door een reactie achter te laten op dit bericht (één per persoon)
  • Alle reacties worden chronologisch genummerd
  • Na verstrijken van de deadline wordt één nummer geloot via random.org en heeft de auteur van het corresponderende nummer gewonnen

(Dit artikel werd gesponsord door BBQGuru.be)

45 reacties op Verloting: digitale thermometer van CDN

  1. jacco

    nee gebruik ik niet
    mischien straks wel haha

  2. Uipko

    Nee nog niet. Ik ben van plan de rpi heatermeter te maken dus een extra thermometer komt dan goed van pas.

  3. Boy

    Ja ik heb 1 keer pulled pork gemaakt en toen een kernthermometergebruit, de dome temp heb ik met de orginele meter in het deksel in de gaten gehouden.

  4. Bram

    Nee, heb nog nooit een thermometer gebruikt,maar lijkt me wel goed om te op die manier een beter resultaat te behalen.

  5. inca

    Nog niet, wel steek ik zo’n vlees thermometer in mijn producten, maar zou graag de dome temperatuur in de gaten willen houden.

  6. Harm

    Ik gebruik er wel eentje die ook de dome temperatuur bijhoud.
    De originele meter in de deksel wijkt behoorlijk af bij mij.

  7. Rene

    Ik gebruik wel een vlees thermometer en de thermo in het deksel van mijn Weber Performer.

  8. Marc Brunsmann

    Gebruik bijna altijd een dome thermometer en vaak ook een kern thermometer, momenteel meer stukke dan werkende exemplaren, dus kom maar op ! 🙂

  9. Stijn

    Nog niet gebruikt bij de BBQ. Wat niet is…

  10. Urbain De Groof

    Er is een hele goeie voorzien op mijne Oklahoma Special maar als ik deze win ga ik hem zeker gebruiken om de andere te testen

    Urbain

  11. hemeryck nico

    heb eigenlijk nog niet veel problemen gehad met thermometer op mijn oklahoma en weber , maar is altyd eens te controleren waard , alhoewel visueel maakt het een beetje spannend 🙂

  12. Marcel Nas

    Ja, soms wel soms niet.. Maar meestal vertrouw ik op de Weber thermometer in het deksel.

    Maar voor de UDS in aanbouw ga ik er wel onder ieder rooster een plaatsen om de temp precies te weten.

  13. Tom D

    ik wens mee te doen met de loting van de thermometer.

    Ik gebruik momenteel geen thermometer.

  14. Rien

    Zeker gebruik in een termometer voor de tempetatuur boven het rooster.
    Het is de beste manier om alles in de gaten te kunnen houden

  15. MarBQ

    Ik gebruik het nog niet maar in mijn aanstaande WSM komt hij zeker van pas!!

    Grt,

    Marco

  16. Linette

    Ja ik gebruik er ook 1, bij grote stukken vlees kan ik niet zonder.

  17. Tim

    Ja, maar ik wil er nog wel één.

  18. DECLERCQ TOOM

    Nee, maar ik zou het beter wel doen als ik de reacties hier zo lees

  19. BartH

    Altjd, de temperatuur van de dome is lager dan die op rooster hoogte!

  20. Danish

    Gebruik er wel een, maar wil ook graag van buiten kunnen zien hoe warmpjes m´n vlees erbij ligt…

  21. Nico Oosten

    Ik gebruik de standaard thermometer die in het deksel zit en ik heb de thermometer van de ultra om het vlees in de gaten te houden. Ik ben wel erg benieuwd naar deze!

  22. Boy

    Nee, ik maar 1 thermometer, maar met een beetje geluk heb ik er na 15 april 2 😉

  23. ronniez

    nee, heb ik nog niet!!

  24. KeLaazzz

    Maakte altijd gebruik van twee digitale meters, maar zijn beide gesneuveld.

    Ondanks dat 1e PP afgelopen week wel gelukt met een ouderwetse analoge kerntenperatuurmeter..
    Nekje was wel iets doorgeschoten omdat het ding gaan lawaai maakt als je ingestelde temperatuur is bereikt..

  25. Johan

    Nee, helaas nog niet.

  26. martijn

    Ik heb er eentje, die voldoet prima!

  27. Dries

    Zeer zeker.
    De temperatuur is té verschillend met deze die aangegeven wordt door de thermometer in de klep van de oklahoma-BBQ.

  28. Tom

    Nee, alleen een domethermometer.

  29. Tomas Minnen

    Nee, ik voel even met een natgemaakte vinger…

  30. Karin

    Komt dat mooi uit! Mijn thermometer heeft zojuist de geest gegeven dus ik doe graag mee want doe dingen zijn echt heel erg handig.

  31. Arjan

    Ik doe ook maar weer mee 🙂

  32. stefanvds

    Ik heb er nog geen.

  33. richard

    ik doe graag mee

  34. ROJspd

    Ik gebruik er een, enkel een IKEA Fantast gaat maar tot 130 graden. Soms wil je toch hoger…

  35. erik jan

    Mijn ikea fantas heeft nooit fantastisch gewerkt.. ik doe graag mee voor een nieuwe thermometer.

  36. David

    Nog niet. Staat op het aankooplijstje…

  37. Wilkens

    Voor het eerst op deze site via een referr van http://www.bbq-nl.com, en meteen al fan!
    Ik ga vanavond voor het eerst indirect Grillen op mijn Weber zonder thermometer. Ik ben nl een nieuweling op dit gebied.

    Hoe tof zou het zijn als ik vol trots het resultaat hier de volgende keer zou kunnen melden?

    Groet uit het vandaag warme Nederland!

  38. Gerard

    Temperatuur aflezen doe ik meer op gevoel. Ik houd dus niet met een extra thermometer de temperatuur van het rooster in de gaten. Ben wel benieuwd of dat helpt.
    Ik ben continue bezig de techniek van BBQen onder de knie te krijgen.
    Zoek nu wel een kerntemperatuur meter voor grote stukken vlees.

  39. Hans Veldscholten

    Ben nog een beginner met BBQ-en. Heb pas een weber BBQ gekocht en heb geen thermometer. Mooie site, waar ik veel van kan leren.

  40. GWBergh

    Nog niet !

  41. René

    Lijkt me een prima aanvulling op mijn WSM

  42. M.W.Boshuis

    Zeker gebruik ik een thermometer voor boven het rooster, maar ik heb er maar één en vaak twee bbq’s in gebruik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *