Op zoek naar de perfecte burger – deel 1

De perfecte burger
Geplaatst door op 12 november 2012

De perfecte burgerBij Rook zonder Vuur zijn we op zoek naar de beste BBQ burger (broodje + hamburger + toppings + saus). We vinden de burgers die we tot nu toe maakten overheerlijk maar we denken dat ze nóg beter kunnen! Om die reden offeren wij ons op (tja, iemand moet het doen toch?) en gaan we op zoek naar de heilige burger-graal.

Gisteren hebben we 6 verschillende hamburger recepten uitgeprobeerd. Het waren zowel eigen recepten als recepten van anderen. Er waren 2 recepten bij die er echt uit sprongen en die de burger die we tot nu toe altijd maakten hebben overtroefd. Dat was dus een zeer aangename verrassing maar we denken dat het nog beter kan.

De volgende stap is nu om de twee beste recepten verder uit te werken en eventueel zelfs de twee recepten te combineren.

Eens we de beste hamburger hebben gevonden gaan we op zoek naar de beste combinatie van toppings, sauzen en broodjes.

Wordt vervolgd!

Update: Het vervolg op de zoektocht naar de perfecte burger (plus een recept) lees je hier: Op zoek naar de perfecte burger – deel 2. Het eindresultaat van deze zoektocht is ondertussen ook bekend en dit hebben we de Rook zonder Vuur hamburger gedoopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *