Verloting: Blues Hog (saus of rub naar keuze)

Geplaatst door op 16 april 2013

Vuur en Rook

De maandelijkse verlotingen vallen zowel bij jullie als bij Martijn van BBQGuru.be in de smaak dus ik mag opnieuw een artikel uit zijn BBQ webshop weggeven. Deze keer zal de winner kunnen kiezen uit een product van de Blues Hog familie, namelijk:

Deze sauzen en rubs zijn bij Amerikaanse BBQ-wedstrijden heel populair en dit vertaalt zich ook in de talloze prijzen die ze al met hun producten hebben gewonnen. Twee weken geleden bijvoorbeeld kreeg Blues Hog Original voor de tweede keer op rij de eerste prijs in de About.com 2013 Readers Choice Awards.

De winnaar van deze verloting mag één van bovenstaande vier producten kiezen en krijgt deze gratis bij thuis geleverd door BBQGuru.be!

Blues Hog collectie

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel: laat een reactie achter op dit bericht met het antwoord op de vraag:

Gebruik jij BBQ saus dikwijls bij de bereiding zelf (bijvoorbeeld als glaze) of meestal enkel als sausje op tafel?

Ter info: er is geen fout antwoord op deze vraag, elke reactie telt mee om te kunnen winnen 😉

De verloting wordt afgesloten op 15 mei middernacht waarna de winnaar via een artikel op deze site bekend zal worden gemaakt. Als je niet tot dan wil wachten kan je uiteraard ook even shoppen bij BBQGuru.be en zelf bestellen!

Wedstrijdreglement:

  • De verloting wordt afgesloten op 15 mei middernacht
  • Deelnemen kan door een reactie achter te laten op dit bericht (één per persoon)
  • Alle reacties worden chronologisch genummerd
  • Na verstrijken van de deadline wordt één nummer geloot via random.org en heeft de auteur van de corresponderende reactie gewonnen

(Dit artikel werd gesponsord door BBQGuru.be)

31 reacties op Verloting: Blues Hog (saus of rub naar keuze)

  1. jacco

    ik gebruik het zowel als glaze als een gewone heerlijk sausje op tafel

  2. Rien

    Leuk, ik doe ook weer mee…..

  3. Tim

    Ik doe ook weer mee.

  4. erik jan

    ik doe ook graag weer mee

  5. Thomas

    Aangezien het goede weer is aangebroken en ik wel zin heb in een BBQ kunnen we maar eventueel goed van start gaan met een lekkere saus :o)

  6. MarBQ

    Glazen, Moppen, Smeren of gewoon op een goed stuk vlees!
    Goede BBQ saus is net als bacon, past overal bij!!

  7. Koen

    Laat maar komen die sauzen 🙂

  8. Uipko

    Ik gebruik het veel te weinig tijdens het bereiden, wellicht dat deze mooie saus daar verandering in kan brengen 😉

  9. René

    Ik gebruik de saus voor beide toepassingen.

  10. richard bruins

    leuk ik die graag weer mee

  11. Dion Folkersma

    Als saus

  12. Joop

    Meestal op het vlees tijdens de bereiding… Heerlijk!

  13. Lucky Q

    Only glaze …

  14. Johan F

    Ja dat wil ik wel !

  15. Jeroen van der Wal

    Gebruik het voor allebei.

  16. ronniez

    ik doe beide!!!

  17. Rob

    BOTH!!

  18. Karin

    Nog niet zo heel veel ervaring. Wel al een keer saus gebruikt met goed resultaat maar het meeste gaat toch op doordat mijn zon het op zijn tosti smeert 😉

  19. Stephan

    Ik gebruik nog (te) weinig BBQ saus, maar ik gebruik het voornamelijk als glaze. Gelukkig komt het mooie seizoen er weer aan en kan ik meer gaan sauzen, rubben en glazen.

  20. inca

    Ook beide

  21. Bram

    Ik gebruik het eigenlijk alleen maar tijdens de bereiding..

  22. Joost

    Beide, zowel als glaze als op het bord!

  23. Michel Tiberghien

    Hey, ik doe graag mee voor de lekkere sausjes
    Lekker Glazen van vlees en verwerken in marinades en sausen

  24. Mike

    Glaze, mmmmm!!

  25. Roland

    Ik gebruik het zowel als “glaze” als op tafel..doe graag mee!!

  26. Adrie

    Ik doe graag mee

  27. WiZZarD

    Of ik saus enkel op tafel zet of ook als glace gebruik hangt af van zowel het vlees als de saus.. Sommige sauzen wil ik zelfs als marinade gebruiken 😉

  28. Joep Abbing

    Over de ribs doe ik een rub en als ze na een paar uur nog even gegrilld moeten worden, doe ik er een saus overheen. Glacen en dippen, met een goede saus maakt dat zeker een verschil.

  29. ton

    ik ben nog maar pas begonnen met zelf te bereiden van het vlees. mijn antwoord zou zijn als glaze, ik ben niet zo van de sausjes..

  30. JackTR

    Wil met veel plezier Blues Hog eens proberen als afwisseling voor mijn gewoonlijke ribrub. Saus gebruik ik meestal om te glazen, of ze op tafel gezet wordt hangt af de personen aan tafel.

  31. Ubanus

    Nog niet met gewerkt,maar ben beniewd (ais ik win)