BBQ cursus bij Kurt Dekoninck (2/3)

Geplaatst door op 3 mei 2013

2013-04-30 20.28.49Na een weekje rust was het afgelopen dinsdag weer cursus bij Kurt Dekoninck. Deze keer lag de focus meer op het grillen en de presentatie van de gerechten. Het weer was gelukkig ook beter dan de vorige keer wat het toch ook nog gezelliger maakt 🙂

Onder het genot van een lekker (hommel)biertje deed Kurt de verschillende gerechten uit de doeken en dan konden we zelf aan de slag.

Dit maal op het menu:

  • Slaatje van gegrilde scampi’s en pomelo
  • Licht gerookte eendeborst, lente ui en puree van gember
  • Gegrilde kwartel, witte druif en crumble van pistaches
  • Kipfilet met boschampignons en maïspuree
  • Kabeljauwfilet met ricotta, Ganda ham en groene pesto
  • Gevulde aardappel met zure room
  • Breydel boutje met honing, tijm en mosterd
  • Fruit spiesjes met meringue

Het niveau lag deze keer hoger en we hebben heerlijk gegeten (en gedronken) 🙂 Ik denk dat de foto’s voor zichzelf spreken:

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *